YouBox

Services

Android

Brendiranje

iOS

Web Razvoj

Karakteristike aplikacije

Lista izvođača, video snimci izvođača, otpremanje muzičkog spota, snimci uživo nastupa, kupovina ulaznica, video komentari, kreditni status profila, istorija kupovine, obaveštenja

O aplikaciji

"YouBox" je zabavna platforma koja omogućava korisnicima da gledaju uživo muzičke nastupe bilo gde i bilo kada. YouBox je kreirao čuveni pevač iz Srbije sa misijom da obezbedi ljubiteljima kvalitetnu muziku, ali takođe i da pomogne kolegama umetnicima da tu postave sopstvenu muziku. Tako je nastao “YouBox” , i to je prva striming muzička platforma te vrste u regionu. YouBox team nam je dao zadatak da razvijemo njihov brend identitet, kao i web i mobilne aplikacije. YouBox je moćan primer toga kako su naši timovi za dizajn i razvoj kreativni i talentovani.

Izazov

Izgradnja aplikacije koja će podržavati video striming uživo sa stotinama hiljada istovremenih posetilaca. Klijent je takođe zahtevao funkcionalnost koja će omogućiti kupovinu koncertnih karata i davanje doprinosa umetnicima u realnom vremenu.

Naš pristup

Rešili smo izazov integracijom YouBox platforme sa platformama nezavisnih proizvođača za postavljanje i skladištenje (Vimeo), kao i mogućnošću kupovine u aplikaciji. Striming uživo bio je jedan od najvažnijih aspekata aplikacije i zato je bilo važno pronaći najbolje moguće rešenje. Dugo smo debatovali o tome šta da koristimo, budući da su postojala brojna rešenja, međutim, izabrali smo JW Player za striming uživo. Razlog za takav izbor leži u činjenici da se JW Player pokazao kao idealno rešenje za prikazivanje reklama u video snimcima, što je za klijenta bilo od velike važnosti.

Imate projekat za nas?

Kontaktirajte nas