Podrška

Razvoj softvera je manje zastrašujuć kada imate pravi tim da vas sprovede kroz taj proces. Naš tim će Vam biti na raspolaganju tokom celog procesa kako biste dobili odgovore na sva Vaša pitanja.

Kontaktirajte nas

Razvijanje digitalnog proizvoda predstavlja samo jednu polovinu posla, druga polovina jeste staranje o tome da je proizvod uvek ažuriran i da funkcioniše besprekorno. Upravo zato, Cubes nudi svojim klijentima mesečno održavanje nakon lansiranja proizvoda.

MI SMO TU KADA SMO VAM POTREBNI

Održavanje

1) Mi se staramo da je Vaš web sajt ažuriran, kao i da radi glatko i optimalno. Mi vodimo računa da svi linkovi ispravno funkcionišu i da je sadržaj uvek aktuelan.

 

2) Pomažemo Vam da budete u toku sa trendovima, uvek pružajući dalji razvoj. Redovno ažuriramo Vaš dizajn i razvijamo nove funkcije kada je potrebno.

 

3) Staramo se da Vaš web sajt bude zaštićen od spoljnih faktora. Naš tim je uvek na oprezu zbog potencijalnih problema.

Podrška

1) Uvek smo dostupni za sva Vaša pitanja, čak i nakon razvojnog procesa. Mi brinemo o našim dugoročnim poslovnim odnosima i uvek smo tu za naše klijente.

 

2) Kada izgradimo Vaš digitalni proizvod, pružamo Vam podršku u vidu treninga gde Vas učimo kako da koristite svoj novi web sajt ili platformu.

 

3) Sa ogromnim iskustvom u različitim industrijama kao što su FinTech, obrazovanje, e-trgovina i slično, uvek smo spremni da Vam pružimo savet oko Vašeg budućeg proizvoda.

Recenzije koje govore same za sebe!

Želimo da recenzije naših klijenata govore o kvalitetu našeg poslovanja.

Imate projekat za nas?

Kontaktirajte nas