Izgradnja uspešne kompanije

Sve počinje sa pravim ljudima, a naš tim je najbolji koji ćete moći da nađete. Naša kompanija je osnovana od strane četiri programera, koji su želeli da stvore zabavno okruženje u okviru kojeg bi mogli da razviju prelepu tehnologiju. Sve do danas, naš cilj je ostao isti.

Naša misija i pristup

Kako je počelo

Cubes je osnovan od strane četiri programera, koji zajedno imaju preko 50 godina iskustva u IT industriji. Upoznali su se tokom studija na jednom od najboljih fakulteta za inženjerstvo u Beogradu. Nakon što je svako od njih stekao dovoljno iskustva radeći u poznatim kompanijama širom Evrope, odlučili su da iskoriste prednosti rastućeg IT sektora i pokrenu svoju kompaniju.

Naša filozofija

Naši klijenti, partneri i zaposleni predstavljaju srž našeg poslovanja. Naš tim naporno radi da osigura uspeh naših klijenata, zato što je uspeh naših klijanata i naš uspeh. Transparentnost i otvorena komunikacija vode svaki naš korak tokom čitavog procesa. Stalo nam je do uspostavljanja dugoročnog poslovnog odnosa sa našim klijentima, i zato smo fokusirani da im pružimo tačno ono što žele i što im je potrebno da unaprede svoje poslovanje.

10M+

KRAJNJIH KORISNIKA NAŠIH PROIZVODA

10+

INDUSTRIJA

500+

ZAVRŠENIH PROJEKATA

Naši zaposleni

Cubes zaposleni su zaista kao jedna porodica

Iza svakog proizvoda koji isporučimo stoji Cubes tim koji je odlučan da napravi razliku. Mi gradimo tehnologiju, ali takođe gradimo i odnose.

Imate projekat za nas?

Kontaktirajte nas