Manigo

Services

Android

Deployment

iOS

Održavanje

Strategija

Web Razvoj

Karakteristike aplikacije

Konvertor valuta, poručivanje karticom, poručivanje virtuelnom karticom, chat, slanje & primanje novca, zahtev za novcem, analiza budžeta, obaveštenja, Manigo aktivnosti, deljenje novca, Manigo kontakti

O aplikaciji

“Manigo” je aplikacija koja svojim klijentima nudi rešenja za lično i poslovno bankarstvo. Uštedite novac, izbegnite nepotrebne bankarske troškove, upravljajte transakcijama, razmenite novac, upravljajte grupnim plaćanjima, i još mnogo više. Manigo je inovativna, moderna aplikacija koja bankarstvo čini jednostavnim i zabavnim - dva prideva koja nikada ne biste koristili da opišete tradicionalno bankarstvo. Nakon neuspelog pokušaja da prvi put lansiraju svoj proizvod, Manigo nam se obratio da im pružimo pomoć da ožive svoje proizvode. Izgradili smo njihovu originalnu Manigo aplikaciju, i nakon uspešno izvršenog zadatka, pitali su nas da kreiramo još jednu aplikaciju za njih – “Manigo Merchant”. Oba projekta smo realizovali veoma uspešno.

Izazov

Uzmite veoma složenu ideju i kreirajte aplikaciju koja je jednostavna i laka za korišćenje i razumevanje. Samo po sebi, bankarstvo je često zbunjujuće za sve ljude, a posebno za mlađe generacije. Manigo-va misija bila je da stvori inovativno rešenje koje će bankarstvo učiniti jednostavnim i zabavnim, stoga je naš izazov bio da kreiramo vrhunski UI/UX dizajn.

Naš pristup

Želeli smo da napravimo nešto što će biti vizuelno zadovoljavajuće, ali što će u isto vreme predstavljati “priručnik”, vodeći korisnika kroz svaki korak procesa. Naš jednostavan, uglađen dizajn sprečava korisnike da budu preplavljeni složenošću platforme i njenim moćnim karakteristikama. Čim preuzmete Manigo aplikaciju, počinje uputstvo o tome kako da koristite aplikaciju. Od prijave na stranicu, sve do prvog transfera novca, Manigo aplikacija Vam pokazuje kako da najbolje iskoristite svoje finansije. Početni ekran je tako jednostavan, da bi dvogodišnjak mogao bez problema da ga koristi.

Imate projekat za nas?

Kontaktirajte nas