Benetton Online Shop

Services

Android

Deployment

iOS

Održavanje

Strategija

Karakteristike aplikacije

Lista proizvoda, napredna pretraga, online kupovina, istorija kupovine, galerija proizvoda, lista omiljenih proizvoda, obaveštenja

O aplikaciji

United Fashion predstavlja jednu od najvećih modnih grupa u regionu i zvanični je zastupnik brendova kao što su Benetton i Max Mara u Srbiji. Angažovali su nas radi izgradnje njihove Benetton platforme za e-trgovinu za web i mobilne uređaje. Benetton internet prodavnica ima hiljade proizvoda, kao i brojne kategorije i filtere.

Izazov

Obezbedili smo adekvatno skladištenje podataka za tako veliku, modno-orijentisanu kompaniju. Takođe, morali smo da se uverimo da je izgled online prodavnice korisnicima jednostavan za navigaciju, ali u isto vreme, morali smo da izgradimo stranu za administratora koja bi klijentu pružila potpunu kontrolu u organizovanju kategorija, filtera, prodaje i promocije, preporuka, i tome slično.

Naš pristup

United Fashion odlučio je da prihvati naše prilagođeno rešenje za online trgovinu. Imamo preko 7 godina iskustva u online trgovini i prilagođena platforma koju smo mi razvili jeste savršen primer toga. Naša platforma sadrži sva rešenja na jednom mestu za sve vrste proizvoda. Naše rešenje nudi mogućnost prilagođenog dizajna, opcije više kanala, B2B mogućnosti, opcije za više zemalja, opcije za različite valute, API podršku, i još mnogo toga. Povrh toga, takođe nudimo mobilnu aplikaciju koja ima iste mogućnosti kao naša web platforma. Ukratko, u pitanju je vrhunsko rešenje za online trgovinu koje je izuzetno dobro funkcionisalo za sve naše klijenate.

Imate projekat za nas?

Kontaktirajte nas