Outsorcing

1. Baza
Programera

Ukoliko već posedujete interni tim i želite da ga proširite, povećanje broja zaposlenih je najbolja opcija za Vas. Izaberite iz našeg širokog spektra backend, frontend ili mobile programera i kompletirajte Vaš tim.

2. Specijalizovani timovi

Imate određenog iskustva sa digitalnim proizvodima ali nemate interni razvojni tim? U tom slučaju, specijalizovani tim je Vaša najbolja opcija. Nakon što sa Vama definišemo projektne zahteve, mi ćemo sastaviti tim programera koji poseduju neophodne veštine za realizaciju Vašeg projekta.

3. Projektno angažovanje

Ukoliko nemate nikakvog iskustva sa razvojem aplikacija, model projektnog angažovanja eksternih saradnika je najbolja opcija za Vas. Mi ćemo za Vas sastaviti tim koji uključuje programere, projektne menadžere i poslovne savetnike, a koji će biti nadležni za Vaš projekat do njegovog kompletiranja, uključujući i period nakon lansiranja.

Tehnologije koje koristimo

Angažujemo saradnike za Vaš projekat

Možemo obezbediti programere za remote rad, koji pokrivaju Vaš kompletan frontend, backend i razvoj mobilnih aplikacija. Ono što nas izdvaja od drugih kompanija predstavlja činjenica da možemo brzo da obezbedimo kvalitetne programere kroz naš jedinstveno osmišljen edukativni centar "Cubes School".

Cubes School

Svake godine edukujemo preko 300 ljudi koji prolaze proces selekcije. Prvi deo obuke predstavlja učenje kodiranja i traje šest meseci. Drugi deo se odnosi na praktičan rad, gde se radi na projektima u realnom vremenu pod vođstvom mentora, senior programera u Cubes-u. Nakon godinu dana u Cubes-u, svi naši studenti su dovoljno stručni da rade kao junior programeri.

Talenat, znanje i iskustvo

Tri kvaliteta svaki programer treba da poseduje. Naš edukativni centar izgrađen je na ova tri stuba. Zadržavamo najbolje od najboljih u klasi i blisko radimo sa njima, podučavajući ih svemu što znamo, sve dok ne dostignu medior poziciju. Kada steknu dovoljno iskustva, pripremamo ih za rad na daljinu u drugim kompanijama. Ukoliko se odlučite za ovu opciju, možete biti sigurni da dobijate programere vrhunskog kvaliteta.

Kvalitet i kvantitet

Sedam godina Cubes škole podarilo nam je 1500 programera, koji rade u preko 80 kompanija na različitim projektima širom sveta. Ukoliko tražite programere koji rade na daljinu, velike su šanse da ćete ih pronaći u Cubes-u. Naši programeri su vešti u širokom spektru web i mobilnih tehnologija. Sve što treba da uradite je da izaberete tačno ono što Vam je potrebno.

Troškovi rada

Dobro je poznata činjenica da je cena rada programera u Istočnoj Evropi pristupačnija. Naša kancelarija nalazi se u Beogradu (Srbija) i omogućava nam da obezbedimo usluge rada na daljinu po nižoj ceni, bez uticaja na kvalitet. Talenat i kreativnost studenata koji su diplomirali inženjerstvo ili računarske nauke na nekom od univerziteta u Beogradu su skoro legendarni, tako da možete biti sigurni da dobijate vrhunski kvalitet po nižoj ceni.

Maximize your profits

Create your team in Cubes!